Brev

For stor pik?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror heller ikke du skal være bekymret, men tror også det er vigtigt din kæreste kender din pik på forhånd så hun lissom er forberedt. Det kan sagtens vise sig at være en fordel for jer hvis I kan være afslappet omkring det. Jeg har været sammen med tre drenge. De to første havde små pikke og det var fint nok. Men den trejde havde en stor pik (ved ikke hvor lang for målte ikke, tihi), og han nåede altså et punkt oppe i min skede som de andre ikke havde nået og jeg tror nok jeg fik det man kalder skedeorgasme. Jeg var i alt fald meget glad imens og bagefter. Så det kan sagtens blive en fordel, men som sagt skal din kæreste nok være forberedt og I skal ta jer god tid. Håber det var en hjælp.

  • Den hjælpende pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat