Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For små

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nu er jeg godt nok en dreng men jeg var også den sidste i min klasse til at komme i puberteten og ja det var skideirriterende. Men hey det skal nok komme til dig også, så du skal også nok få bryster og røv. Der skal nok være en dreng der kommer til at synes om dig. Bare vent og se.

  • M, Dreng, 16 år

Det er helt normalt bare vent de kommer lige pludseligt, ingen stress. Drengene vil stadig gerne have dig selvom dine bryster er små, hvis en dreng ikke vil er det jo bare hans problem.

  • fra, pige på 14, Pige, 14 år

Min kæreste har hverken bryster eller en stor røv, men jeg elsker hende stadigt. Det er virkelig ikke det der tæller. Du skal nok komme i puberteten, men der er ikke noget galt med din krop overhovedet. Du skal nok finde en dreng der kan lide dig og din krop.

  • Andreas, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat