Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For lav

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er også MEGET lav.
Men vent når der kommer en der syndes du sød som du er så er det nok den rette for dig.😜

  • ønsker ikke at svare, Pige, 16 år

Bare rolig – vi er mange piger, som er meget lavere end dig derude 😉 Og hvis du forelsker dig i en pige, som er højere end dig, så er hun kun den rigtige, hvis hun kan se igennem fingre med din højde.
Og til det med at være jomfru, så sker det, når det sker. Ved godt at det er et dårligt råd, men det er ikke noget kapløb om, at miste sin mødom hurtigst muligt. Ved godt at der er mange drenge, som praler med alt hvad de har gjort under sex osv., men mon ikke nogen af dem pynter lidt på sandheden. Kender mange gutter på vores alder, som stadig er jomfru

  • Anonym, Pige, 17 år

Jeg kender en del drenge, der er på din højde, som har en kæreste. Jeg tror ikke nødvendigvis at det kun er højden piger tænker på. Hvis en pige virkelig kan lide dig, vil hun kunne være over med det. Tit handler det måske også om, at pigen tror, at drengen kun vil have en pige, der er lavere end ham. Hvis du har det sådan, kan det måske godt være svært

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat