Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For høj til at få en kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey

Jeg syntes ikke der er noget galt med at være så høj i den alder vi er alle forskellige steder i puberteten. Jeg er fx længere i puberteten end de fleste andre i min klasse og det skammer jeg mig ikke over. Jeg ville ikke fravælge en pige pga. hendes højde.
Håber det kunne bruges 🫵

  • Anonym, Dreng, 12 år

Jeg er selv 155 og var af de laveste i min klasse. Jeg blev drillet med min højde i flere år og alligevel har jeg verdens bedste kæreste nu! Men min ven var den højeste på årgangen og hun har haft de samme tanker. Nu fortæller jeg dig det jeg fortalte hende. “Hvis en dreng synes at du ikke er mere værd end din højde så fortjener han ikke dig som kæreste”

Det er irriterende at have en højde over eller under gennemsnittet men samtidig kan det være en fordel. Hvis du vil have en kæreste så vil du da helst have en der er ligeglad med din højde ikke?
Og så er du 12. I 6. klasse er kærester ikke noget du skal bekymre dig om. Når seriøse forhold og kærester bliver vigtigere er i alle sammen vokset både fysisk og mentalt. Du kommer ikke til at være højere end alle andre for evigt. Om lidt skyder i alle sammen i vejret.

Du skal nok finde den rette når den tid kommer. <,3

  • Anonym, Pige, 16 år

Hey

Nu er jeg 174 og du er stadig en del højere end mig, og det er der intet galt i.. Du er perfekt som du er og skal nok få en kæreste som vil have dig, din højde er en bonus 🙂

Jeg er jo 174, men personligt ville jeg gerne have en kæreste som er lige så høj som du er. For mig betyder det ikke noget om pigen er højere hvis personligheden er god, husk om du er 186 eller 160 så skal du stadig elske dig selv!

Hilsen en lavere dreng 🙂

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat