Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første barbering

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er ik så stort og tænk på at det bliver en hver dags ting og at man vender sig til det, forstår ik lige hvad dine veninder har at gøre med at du barbere dig, husk det er dit ejet valg og de ik har noget at sku ha sagt til det

  • Anonym, Pige, 13 år

Bare gør det. Det ikke svært tror jeg XD

  • Anton, 16 år

Jeg snakkede simpelthen med en veninde fra klassen om det inden jeg gjorde det for jeg vidste hun også overvejede det. Der var ikke rigtig nogen i klassen der havde gjort det. Så snakkede vi det igemmen og besluttede at gøre det og så gik vi bare ude på badeværelset og barberede os sammen forneden. Næste gang vi skulle ha idræt tog vi hianden i hånden og fultes ud i badet. De andre kikkede jo men det var en megagod støtte at vi var to og ku bakke hinanden op. Så hvis du har en veninde der også gerne vil barbers er det altså en virklig god ide.

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat