Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig som et højt tårn

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har I set hvor høje modeller er?! <3

  • Anonymous, 14 år

Hey!
Jeg har det på helt smme mpde(det er bare omvendt);)

Vær dag siger folk ej hvor er du lav eller wow din lillesøøster er jo højere end dig! Det har også været rigtig svært for mig men har lært at være ligeglad med det før blev jeg ked af det og gik nu svarer jeg barre ja og hvad så? Det er helt normalt at være høj eller lav alle er specielle på deres helt egen måde!

Knus me 🙂

  • næsten det samme!, 13 år

Nu forstår jeg dig, dog er jeg ikke høj, men det modsatte, jeg er lav. Jeg er 158 og er vokset 9 cm på 6 år. Jeg for afvide hver dag hvor lav jeg er, og det er heller ikke sjovt. Jeg er blevet “mobbet” med min højde de sidste 2 år og alle mine venner er højere end mig, og hver gang vi skal skrive vores højde på tavlen, bliver det altid nævnt. Jeg tror bare det er noget man skal vænne sig til og selv lave sjov ud af det. Jeg ved godt at det er nemmere for mig, da jeg bare kan købe et par sko der er høje, men tror du bliver glad for din højde når du bliver ældre. Jeg hader min højde, men jeg bliver heller ikke højere.

Håber ikke mit svar var for meget, undskyld hvis det var.

  • Hende den lave, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat