Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

følelser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Jeg kender det godt, nogle gange kan det hele virkelig blive for meget, og hvis der sker for meget på en gang, kan det være helt som om man slet ikke kan følge med psykisk, og jeg tror det er det der sker, når man ikke rigtigt kan hverken grine eller græde, selvom man enligt gerne ville, og at det helt sikkert er det man enligt har brug for.

Måske skal man bare have lidt tid, til at registrere alt hvad der sker hvis du forstår hvad jeg mener, inden man ligesom kan tage stilling og tænkte over det næste bomb på vejen.

Som du selv siger sker der en helt masse i dit liv lige nu, og hvis vi som mennesker får for meget at se til på en gang, så det ledt som om vi kan gå i stå.

Det er meget naturligt, at hvis man får for meget om ørene på en gang, at man så bliver overbelastet, så det er slet ikke så unaturligt at du har det sådan. når alt ting kommer ned i det normale tempo igen, og der kommer lidt mere styr på tingene, så er jeg helt sikker på at du nok skal få det godt igen. Men det tager tid og du skal ikke stresse over det, tag dig god tid, og det hele i dit tempo<3

Kh

  • N#, Pige, 17 år

Hey. Min kæreste har haft det på samme måde og jeg kan kun sige det bliver bedre med tiden.
Et råd jeg ville give dig er at du skal prøve og finde små ting i hverdagen der gør dig bare lidt glad. Ved godt det lyder lidt dumt men det kunne hjælpe dig med at fokusere på det gode og en anden ting jeg vil sige er at det bliver bedre men små skridt hvis du er så fokuseret på at få det bedre kan det godt blive fake og så får du det ik bedre.

Men jeg tror på dig og ved at det hele nok skal gå<3

  • Jeg er her for dig, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat