Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flade/indadvendte brystvorter….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror alle piger er bekymrede første gang de skal vise sig nøgne over for en partner. Jeg havde det helt på samme måde som dig. Vi havde aftalt en uge i forvejen at vi skulle have vores første gang og i den uge nåede jeg at blive meganervøs. Fx har jeg stort set ingen bryster og det var jeg sikker på han ville fokusere vildt meget på. Jeg snakkede med en veninde om det og hun sagde jeg i stedet skulle fokusere på noget ved mig selv jeg var glad for. Jeg syntes det var en god ide og vi blev enige om jeg skulle fokusere på min røv i stedet som jeg er godt tilfreds med. Så jeg fik det vendt rundt i hodet og glædede mig faktisk til at vise ham min bare røv. Han blev i øvrigt glad for både den og mine manglende bryster så det gik bare så fint. Så prøv at sætte fokus på noget hos dig selv du er glad for og så koncentrer dig om det.

  • A, 15 år

Du skal ikke være nervøs! Alle er forskellige. Hvem ved måske er han selv itvivl om sig selv.

  • Anonym, 17 år

Forstår godt du kan være nervøs for hvad han tænker, men synes på ingen måde du skal lave det om med plastikirugi. Jeg tror ikke han synes mindre om dig bare pga det. Der er helt klart også noget han er usikker på med sin krop. Du kunne evt fortælle ham det inden, hvis du har mod på det. Det kommer selvfølgelig også meget an på, hvor åbent et forhold i har til hinanden

  • a, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat