Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flad

Hej og jeg er en pige på 14 år som er flad.

Jeg er meget høj og tynd og har MEGET svært ved at tage på. Og jeg træner dagligt, for bare at få lidt former.

Det er ikke fordi jeg ikke er i puberteten jeg har haft menstruation i 2 år nu. Og hår og alt muligt.

Jeg er bare bange for at drenge synes at jeg ikke er attraktiv på grund af det 🙁

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har haft nøjagtig de samme tanker som dig. Jeg er selv 14 og har fået en rigtig sød kærste på 15. Men jeg har absolut ingen former endnu og har været meget genert pga det. Mig og min kæreste er enige om at ta det i små step og fornylig blev vi enige om at vi skulle prøve at ha bar overkrop næste gang vi var alene hjemme. Jeg havde det det virkelig ikke godt med op til for jeg var så flov over mine manglende bryster. Men det viste sig kæreste var helt ligeglad. Vi legede sammen med mine brystvorter og havde det dejligt og jeg glemte helt jeg ingen bryster har endnu. Nu er jeg ikke nær så nervøs for at skulle være uden bukser når vi kommer dertil selvom jeg ingen hofter har. Som flere skriver så går drenge nok ikke så meget op i former som vi går og tror.

  • Bumble Bee, Pige, 14 år

Hej <3
Jeg forstår dig så godt… jeg er selv 14 og er lige ud sagt bare et bræt… jeg synes ikke du skal bekymre dig så meget om, om drengene synes det attraktivt eller ej… Den helt rigtige dreng vil synes din krop er skøn… Det med krops former har også meget at gøre med hvilken sport du dyrke (hvis du gør). Jeg spiller bl.a. håndbold så derfor har jeg utrolig kraftige lår, men ellers ingen former da ens krop udvikler sig i forhold til sporten…

Håber det giver dig et boost <3

  • Mig, Pige, 14 år

som dreng selv kan jeg berolige dig om at vi ikke alle har samme smag der er mange der er til de høje og tynde og så er der dem som er ligeglade med udsendt en personlighed kan gøre en pige noget af det smukkeste i hele verdenen og du kan blive tiltrukket og så på en pige en helt anden måde bare pga personligheden

  • Alez, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat