Gratis

anonymt

24/7

Brev

Fitness og six-pack

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey du kan bare træne der hjemme og få din six pack det er tit sådan med os piger at når lederen siger eller gør noget gør resten efter ikke alle vil have en body bilder men en kærlig og sød fyr

  • den dansende, Pige, 16 år

Hejsa.
Jeg synes ikke du skal føle dig presset, hvis du ikke selv synes du burde have en six-pack. Mange drenge har det, ja, men det betyder ikke, at du ikke kan finde en pige som vil have dig som du er. Jeg synes kun du skal lave hjemme fitness, hvis du selv vil have det, ikke for pigernes skyld, men for din egen.
Håber det her giver mening for dig. Fortsæt god dag/nat!
– (:

  • (:, Pige, 14 år

Hey
Jeg synes personligt ikke at det er super tiltrækkende hvis en fyr er alt for trænet og synes personligt at så længe en dreng er selvsikker og tilfreds med hvordan de ser ud og har en god personlighed vil jeg meget hellere være sammen med dem frem for en veltrænede fyr men det er jo bare min mening.
– håber at det hjalp og at du finder en pige som kan lide dig for den du er! ❤️😊

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat