Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Findes der toppe med indlæg

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej forvirrede pige

Jeg har selv bøvlet med lidt det samme.
H&M har nogle toppe med indlæg som er rigtig gode. Dog er de i voksen undertøjs afdelingen så de er ikke så lette at få øje på. Med hensyn til størrelse så prøve en masse forskellige eller find en størrelses vejledning på internettet;-)

KH Den anonyme pige

  • Den anonyme pige, Pige, 13 år

Du kan sikkert finde sportstoppe med indlæg, sådan en har jeg ihvertfald. Og de skulle ikke undre mig hvis der også findes hverdagstoppe med indlæg. Hvis jeg var dig ville jeg snakke med min mor om det. Det kan godt være det er svært, men det er mega rart at få hjælp til sådan nogen ting. Og så husk på, at alle piger kommer til at prøve det her. Du er ikke alene om følelsen/problemet❤️

  • ❤️, Pige, 15 år

Jeg syntes måske det lyder som om du skal have nogle toppe der er større men hvis du vil have med indlæg, tænker jeg at du “bare” kan spørge din mor. Du kan fx. sige: Hej mor, kan vi ikke tage i hm eller en anden butik og købe nogle toppe fordi jeg mangler? Jeg vil gerne have et med indlæg i fordi jeg tror de er mere behagelige.
Håber det kan være til hjælp!

  • :), Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat