Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

FERIE, KROP, BRYSTER OG UDFLÅD!!!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg er også en pige på 12. Jeg kan forstå at det nok er udflåd du har fået! Bare rolig det er normalt. Du er ikke den eneste. Jeg fik det også her for en måned siden. Siden at det kommer hver dag kan det godt tegne at du snart får mens:) Vvis du begynder at få mavekramper, og/eller humørskifte, så er det også pænt sandsygentligt at tante rød hun snart er på vej. Og lad værre med at bekymre dig om bryster!!! Det er ligegyldigt. Jeg har heller ikke nogen og lad værre med at købe en badedragt med brystpuder de har sådan nogle trælse sugninger. Køb hellere en arena. Hilsen konkurrence svømmeren på 12

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat