Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Får stor tissekone

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey pige på 11 år!
Det skal du slet ikke være ked af det over! Alle ser ud på deres helt egen måde, nogen har store tissekoner, andre har små. Det er det samme som drenges tissemænd, alle har helt forskellige kroppe, og der er plads til os alle.
At din søster siger det, er selvfølgelig ikke okay. Hun er måske selv lidt usikker på noget. Måske menstration, bryster, eller noget helt andet. Du kan måske prøve at snakke med din mor eller far om hvordan du har det med hvad din søster siger, de kan nok lidt nemmere snakke med din søster.
Når man er 11 år begynder man så småt i puberteten, og så begynder der både at ske noget med kroppen og tankerne. Så at din tissekone måske er større end de andres gør slet ikke noget. Der sker noget med alles kroppe når man bliver 11 år, så det skal du slet ikke være ked af det over.
Camel toe/Kamel toe er når ens bukser former sig så man kan se formen på tissekonen. Og næsten alle piger har prøvet det, også mig! Det er selvfølgelig ikke sjovt at få at vide, men det er helt normalt
Du er helt perfekt som du er, og mega sej!

  • Nohr, Pige, 14 år

Det betyder at man kan se den sprække som der er ved en tissekone hvis man trækker op i bukserne. Og hvis du ik ville havde man kan se det kan du sætte et bind i

  • xxxtenation, Pige, 12 år

Cameltoe betyder bare at man kan se revnen når man fx har stramme bukser på. Det er helt almindeligt. Jeg er lidt i tvivl hvad du mener når du skriver at din tissekone er stor. Er det hårvæksten? Her kan man jo barbere den hvis man føler for det. Er det størrelsen af skeden? Skeder er gode til at tilpasse sig. Fx drengens ting. Så jeg tror ikke der er den store forskel på skeders størrelse. Jeg er sikker på du er helt normal så op med humøret. Jeg beklager hvis jeg har misforstået noget af det du skrev.

  • Ida, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat