Brev

Er jeg en normal drenge 🥺

Hej

Jeg ved ikke om jeg er en helt normal drenge.

når jeg onanier sker der ikke noget 😶

ved ikke om det er normalt på min alder.

Nesten alle i min klasse siger at de får sæd ud,

ved ikke om de lyver!

Men jeg gør, fordi jeg syntes det er pinligt…

Er jeg helt normal?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det helt normalt
Så længe det er dejligt, så bliv ved med at onanere, lær din krop at kende. Brug evt en pude / dyne som hjælp. Nu jeg en pige, men da jeg var på din alder, kunne jeg godt finde på at bruge en stor bamse og en hårbørste som bamsen holdt, og ja resten kan du nok godt forstille dig. Dit sæd skal nok komme, men lad det ikke stoppe dig, at det ikke gør. Tænk på det der tænder dig, forestil dig i sammen at i har sex. På et tidspunkt skal der nok komme sæd. 😊

  • A, Pige, 22 år

Bare rolig, det er helt normalt.
Drengene fra min klasse havde også et “problem” med at deres sæd ikke kom ud, du skal bare blive ved og ved med at onanere og så skal dit sæd nok komme på et tidspunkt.

  • Anonym, Pige, 13 år

Ja du er helt normal. Der kom heller ingen ting da jeg startede med at onanere, der har jeg nok også været på din alder. Det skal nok komme, bare rolig.

  • Anonym, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat