Brev

Er jeg bare knogle

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej har præcis det samme problem som
dig! Synes også det er virkelig hårdt, især når det er blevet populært at være thicc. Jeg har taget omkring 5 kg på ved at begynde at træne lidt hver dag, bare lave lidt mavebøjninger osv. synes du skal prøve det! Er ihvertfald selv glad for resultatet, det er ikke så meget, men ser i det mindste sund ud nu. Husk at det er DIG der skal være fald for sin krop, og ikke drengene, selvom jeg udmærket forstår at du ikke ville være helt tynd, synes også selv det var fkn hårdt.

  • Migg, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat