Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg bare knogle

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige..
du skal ikke tænkte på de der drenge det er dem der er nogle idioter hvid de dropper dig pga. det.
er selv meget tynd og hvid det endelig er så prøv at tage noget mere “løst tøj på” det hjælper mig.

  • bob, Dreng, 13 år

Hej, jeg har også det problem og for at være ærlig ved jeg godt hvor ondt det gør at blive kaldt undervægtig og få spurgt om man har spise forstyrrelse. Jeg har et par veninder der nogle gange (især til idræt i omklædningen) peger ud at, “Nej, (Mit navn) hvor er du tynd!” “Jeg ville gøre alt for at have en krop som dig!” Osv. og det skal lige siges at de også har de flotteste kroppe, men at de har en anden krops type og stofskifte end mig.
De har gjort det længe med jeg er begyndt at give igen nu efter jeg talte med mine forældre om det. Hvis der er nogen der hakker ned på dig, som muligvis vejer en smule mere så har jeg fået rådet at fornærme dem tilbage. MEN det skal selvfølgelig kun gøres hvis du har sagt du ikke kan lide de siger de ting de siger. Jeg lover dig at de bliver stille hvis du giver dem en smule igen. Det behøves ikke være noget voldsomt groft, men hvis de for eksempel spørger dig: “Ej, hvorfor er du så tynd?!” så kan du svare med “Ja, hvorfor er du ikke?” Og hvis de så siger det er klamt kan du enten give igen eller gå. Ærligt er det også bedst at ignorere nogle gange.
Jeg har fået at vide jeg var/er klam, undervægtig, at det er grimt, har spise forstyrrelse og at den eneste grund til at jeg har bare den mindste smule former, er fordi jeg ikke har noget kød på mine knogler.
Jeg håber jeg kunne hjælpe og du må altid gerne kontakte mig, bare skriv et eller andet sted. Jeg hjælper gerne.

  • :), Pige, 13 år

Hej har præcis det samme problem som
dig! Synes også det er virkelig hårdt, især når det er blevet populært at være thicc. Jeg har taget omkring 5 kg på ved at begynde at træne lidt hver dag, bare lave lidt mavebøjninger osv. synes du skal prøve det! Er ihvertfald selv glad for resultatet, det er ikke så meget, men ser i det mindste sund ud nu. Husk at det er DIG der skal være fald for sin krop, og ikke drengene, selvom jeg udmærket forstår at du ikke ville være helt tynd, synes også selv det var fkn hårdt.

  • Migg, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat