Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er ikke glad for min højde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Min far er 2,00 og min mor er nok 1,70-1,75 og er selv 1,83. Jeg har ikke altid været den højeste jeg plejede at være en af de mindste i min klasse fra 0-3. Men i 3 fik jeg at vide af en læge at jeg kun ville være den højde jeg var der, fordi at mine bryster var begyndt at vokse der, troede de at jeg var allerede i puberteten og sådan. (fatter stadigvæk ikke helt hvad de tænkte på😂) men fik ihvertfald at vide at jeg kun ville være sådan nogenlunde 1,40-1,50. jeg kan huske at jeg var simpelthen så trist over det. jeg græd ret meget, fordi jeg vidste jeg ihvertfald ikke ville være så lille. Så jeg har indset at hvis folk snakker om din højde hele tiden er de enten jalous og ville ønske de var dig eller de er bare fucked op i hovedet og ikke har noget self image selv. Så vær glad for din højde. You are one out of 1000❤️

  • Høje pige, Pige, 13 år

Det er spild af tid at være ked af noget man ikke kan ændre det er det bedste råd jeg kan give dig

  • Pusle, Pige, 14 år

Hej
Jeg kan godt se at det er rigtig træls at du føler du er for høj i forhold til de andre. Jeg havde det lige præcis sådan da jeg var i din alder. Jeg har altid været en af de højeste piger i klassen og jeg syntes at det var mega træls dengang. Men husk nu på at du ikke er den eneste.
Jeg er nu 15 år og jeg er ikke vokset siden jeg gik i 5-6 klasse og sådan er det med langt de fleste piger. Idag er jeg den 3. laveste pige i min klasse og mange af de andre er i din højde. Og nu sidder jeg her og ønsker at kunne blive højere.
Håber at mit svar kunne hjælpe dig lidt på vej
Mvh. Pigen der kan relatere

  • Mb, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat