Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det vigtigt at have store bryster?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er meget nomalt at drenge på vores alder syntes at store bryster er vigtigt men det er det ikke for det er personligheden der er vigtigt for nogen få. men der er rigtig mange der syntes at det er vigtigt men hvis du finder en som syntes det så er de ikke den rette. For det handler bare om at finde en der sætter pris på den som du er uanset hvor store dine bryster er.

Håber det hjælper 😀

-A.

  • A., Dreng, 15 år

Hej. Jeg tror ikke så meget på at det er hvordan ens krop ser ud der er afgørende for om man kan få en kæreste. Selvfølgelig vil drengene fra din klasse synes det er lidt spændende, med pigernes kroppe osv. Men helt ærligt, så tror jeg ikke at brysterne der bliver det centrale. Jeg tror ikke en dreng vælger en kæreste pga. Hendes former, men fordi pigen er den hun er;-)

  • Pige, Pige, 12 år

Noge drenge kan lide store bryster og ander kan ikke. Men lige meget hvad så skal du bare være glad for din krop for jeg er sikker på at du er mega smuk, og perfekt.

  • Lytteren, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat