Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det usundt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvor meget spiser du til aftensmad for hvis du er overmæt der kan det godt være grunden. Eller spiser du evt. noget til ‘natmad’?

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hej, har det ligesom dig og har haft det sådan i lang lang tid. Det endte med at jeg kom til undersøgelser for spiseforstyrrelse og alt muligt, men det var ikke det. Jeg ved stadig ikke havd det er, men lægen siger at det nok er noget med hormoner og at der sker så meget i krpppen nogle glemmer at spise. Det der hjælper mig er at drikke meget vand, det gør altid mig sulten, måske hjælper det dig

  • Ndndnd, Pige, 14 år

Hejsa pige på 14.

Jeg ved ikke om det er usundt, men jeg har det præcis ligesom dig. Min mor prøver også hele tiden af brokke “ekstra” mad i mig, men så er der min far der siger at jeg ikke skal spise for meget fordi det nu er usundt. Det er ærlig talt meget forvirrende.

Jeg spiser aldrig morgenmad og heller aldrig frokost (det er enligt meget luksus fordi så behøver jeg ikke at tage madpakke med i skolen.) jeg tror enligt ikke det er så farligt, man skal vel bare bare huske at spise når man er sulten, kroppen fortæller os jo hvad der er bedst for os ikke?

  • Mavsemoseren :-), Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat