Brev

Er det normalt?

Jeg har en kæreste

og min kæreste har så

givet mig finger et par gange

og jeg bløder hver gang efter

han har gjordt det

(bløder i sådan 1-2 dage

det er ikke meget med bare meget lidt)

og jeg ved ik om det er normalt

kan nogen ik fortælle mig

om det er normalt eller unormalt?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hey søde. Kan godt forstå det træls men tror det er meget normalt. Hvis du skulle få andre spørgsmål er der en hjemmeside ved sexlinjen…

  • Sara, Pige, 14 år

Tror enlig ikke det bør være normalt så måske du skulle nævne det for lægen. Det eneste jeg kan komme i tanke om er hvis du har fået en lille rift. Det fik jeg engang med en veninde for hun havde sygt lange negle så det blødte en lille bitte smule. Hvis det er det kan du evt. bede din partner klippe negle. Ellers spørg lægen.

  • Johanne, Pige, 16 år

Hej pige på 15,

jeg kan sagtens forstå din bekymring om dette, da det virker meget unormalt, siden det er hver gang. Det er forskelligt fra person til person, hvorvidt ens slimhinder er meget følsomme eller ikke. Derfor kan det i nogle tilfælde være normalt. Hvis jeg var dig, vil jeg dog nævne det for min læge, da det også kan være unormalt i dit tilfælde.

Held og lykke<3

  • en hjælper, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat