Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det et scorestrick, at have bryster

Hej bb.

 

Jeg er i pubateten og elsker at jeg har bryster. Men nogle gange tænker jeg på om drenge kigger på dem og om det er et “scoretrick” at have bryster.

 

Jeg vil gerne være populære i blandt drengene. Kan drenge bedre lide piger hvis de har bryster? 

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej dig.
Jeg vil bare sige at der er en fordel, men altså for mig selv vil jeg sige at, drenge ikke tænker på bryster, på den måde når de er forelsket, men hvis der er flere piger man er forelsket i så er det normalt brysterne og røven drenge kigger på så, 50/50 hvis der er flere så er det det vi drenge kigger efter. normalt kigger vi bare lidt for sjov men ikke noget med vi vælger den med størst. før og fremmest kigger vi personlighed.
Drenge kigger efter det men bliver normalt ikke kærester med dem, vi syntes bare det er sjovt at kigge på 😉
(Håber det svar kunne hjælpe dig lidt på vej)
Ps (fra min synsvinkel)
Hilsen dreng.

Drenge kigger kun på røv og bryster, ikke noget som helst andet. Det er det første en normal dreng ligger mærke til, og bagefter er det personligheden…

  • Meh12345, Dreng, 14 år

Goddag du unge pige 🙂

Hvor er det dejligt for dig, at du er stolt over, hvordan du ser ud. Det er en god ting, skal du lige vide.

Jeg kan desværre ikke give dig et 100 pt svar, på hvad drengene mon tænder på, som du nok ved. Så findes der mange forskellige slags drenge derude rundt omkring i verden. Så er det nemlig ikke til at vide. Det er meget meget meget forskelligt, for der er nogen drenge, der slet ikke lægger mærke til pigernes bryster og så der nogen der lægger mærke til dem. På den måde kan jeg ikke give dig et præcist svar – Beklager!

Det finder du sikkert ud af, når du finder vedkommende, som du bliver kærester med 😉

Bryster er ikke ligefrem et scoretrick, for hvis det var, ville der være mange pige hjerter, der ville være knust. Eller det efter min mening ihvertfald 🙂 For som du sikkert ved, at alle piger har ikke samme størrelse bryster. På den måde ville det være ret syndt for dem.

Hvis der er nogen drenge/piger, der bare kan lide det ydre, men ikke det indre så er de ikke det værd at være sammen med.
Grunden til at jeg synes det. Er fordi at så det jo ikke så sjovt at være i et forhold. Der kan i hvert fald opstå nogle problemer.
Og det går bare ikke 🙁

Ligesom hvis man kan sige, hm :/ fx
????????
Forhold er ikke bare et forhold, men i et forhold har man brug for at blive elsket og støttet, af en som man elsker med hjertet.
Personligheden skal fylde meget imellem to mennesker <3 Som er in love <3
Det ydre vil også fylde noget imellem et kærestepar, men personligheden vil fylde allermest 😉

Ikke fordi at du tænker helt forkert, det gøre du slet ikke, dine tanker er helt normale, alle har sikkert gået igennem dem og inklusiv mig 😉

Du er inquisitive, det har du også lov til at være. Hvis du ikke ved hvad (inquisitive) mon betyder, så betyder det faktisk bare -> Nysgerrig 🙂 😉

Jeg håber virkelig, at du blev klog på mit brev og så pøj pøj med det hele 😉

  • Kærligheds eksperten, 15 år

Drenge kigger kun på røv og bryster, ikke noget som helst andet. Det er det første en normal dreng ligger mærke til, og bagefter er det personligheden…

det er jeg ikke helt enig i… jeg er selv en dreng og jeg er 13 … jeg kigger ikke heletiden på bryster og alt det andet. Jeg synes at det er personligheden der tæller og … tja… så er det jo også mest for sjov vi kigger på røven og alt the andet det er ikke for at udvælge en bestemt pige vi kigger på det er alle piger. Men lige et råd til den der havde brug for hjælp. Vis du tar stramme bukser på så vil det blive udlignet… Mvh kærligheds experten[:)]

  • Kærligheds experten, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat