Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er den for lille?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej! Ja, du kan sagtens tilfredsstille en pige, størrelsen betyder faktisk ikke så meget. Det du skal sørge for er at komme højt op på pigen så din penis glider mod hendes klit. altså hvis I har missionær og du ligger ovenpå. Nu er du jo høj og hvis hun er lav kan det jo godt blive et problem hvis hun “forsvinder” under dig. Men det du skal tænke på er altså at dilleren skal gnide mod hendes klit hele tiden. En anden mulighed er at hun rider dig. så kan hun selv sørge for at få hendes klit gnedet mod penis. Så skal hun nok komme. 13-14 cm lyder meget normalt.

  • Julie A, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat