Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan får jeg en kæreste

Hej er en dreng på 13år

og vil rigtig gerne have en kæreste.

Man ved ikke helt hvad jeg skal gøre

jeg går på en skole

hvor der ikke er piger

men ved stadig ikke helt

hvordan jeg får en kæreste

kender ikke rigtig nogen piger

så hvad gør jeg 😞

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej du skal ikke føle noget pres til at få en kæreste jeg ved som pige at vi også gerne vil have kærester men er ret genert bare prøv at blive venner med nogen hilsen 12 årlig pige 😀

  • Pige på 12, Pige, 12 år

Hej med dig. Jeg forstår dig virkelig godt, men kærlighed er ikke noget man skal skynde sig med. Din dag skal nok komme og det er fedest at finde en man rigtigt kan lide og at de rigtigt kan lide en. End bare at finde en for at finde en, så bliver det aldrig godt. For gode ting tager tid!

  • tilmigfradig, Pige, 18 år

først tænk en extra gang over hvorfor du gerne vil have en kæreste. Er det for ikke at være alene? Er det fordi du har brug for at nogle kan lide dig? Eller er det fordi du bare virkelig kan lide en person?. Jeg forstår godt at det er sjovt ig spænende at have en kæreste. Men hey, det skal nok komme. Du siger at du ikke kender nogen piger, så jeg tænker det er et godt sted at starte. Start til noget i din fritid? Eller tag på Camp eller snak med nogen af dine venner som har pige venner. Og så se om der er nogen som du har en speciel forbindelse med:) efter det skal du bare lave small talk og være dig selv. håber du finder en Kæreste. Held og lykke

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat