Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengene kigger mig aldrig i Øjnene, men på min bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ved godt det kan blive lidt akavet men snak med en lære

  • 🌽, Pige, 11 år

Hey pige, jeg kan godt forstå at du har det som du har det med dem. Drengene går også alt for vidt med at kommentere og mærke på dem! Men det er ikke altid vi tænker over om hvor vidt vi kigger folk i øjnene eller på brystet. Det godt at du har påpeget at dine øjne sidder i ansigtet på dig for at vise at du gerne vil have dem til at stoppe. jeg vil anbefale at tage dig en god snak med drengene om at de skal prøve at holde øjnene andre stæder end dit bryst.

Hilsen en dreng på 14

  • N, Dreng, 14 år

Har selv det problev med min numse folk kigger altid på den når jeg går men jeg fik da sat nogle drenge fra min klasse på plads man skal bare sige der meget bestemt og hvis de stadig ikke lader vær så gør det lidt akhavet for dem hved godt det lyder lidt ondt mod dem men det er et meget godt trick og husk at elsk din krop og lad vær med at ændre din tøj stil fordi du er lidt nervøs du skal gå i det du syntes er fedt

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat