Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge, kig lige, 🥺i need help here

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 15
Selvom det er svært, så skal du lukke ørene. Deres ord har ingen betydning, de har 110% haft ondt i røven over nogle ting derhjemme. Hvis du selv er utilfreds med dit udseende, så synes jeg du skulle enten arbejde med, at sige til dig selv hver morgen og hver aften ” fuck de andre, jeg synes selv at jeg er pisse lækker, og jeg er så ligeglad med hvad de andre synes” Men hvis det nu er at du selv har LYSTEN til at ændre nogle små ting ved dig selv, så ærligt gør det!
Det kan hjælpe så meget, og gøre ens hverdag meget nemmere. Fx hvis du er træt af dine briller, så måske få kontaktlinser i.
Altså det behøves ikke at være noget stort!<3 Altså nu ved jeg jo ikke om du går med makeup, men hvis du ikke gør, så skulle du måske prøve det. Altså det behøves ikke at være mere end lidt mascara og lidt concealer til at dække renderne under øjende. (SELVFØLGELIG KUN HVIS DU HAR LYST) Altså den gang jeg var mindre, var jeg lidt træt af min vægt, altså jeg var lidt overvægtig (ikke meget, men lidt) og jeg begyndte at træne lidt og er blevet meget gladere for min krop end jeg var den gang. Altså jeg siger ikke du skal lave dig om, jeg siger bare at hvis der er nogle små ting du ikke bryder dig om, så kan du jo ligeså godt for dem lavet lidt om, så du bliver gladere for dig selv. Og ærligt ville dø for at få naturlige krøller, så dem skal du virkelig være glad for!<3 Håber jeg kunne hjælpe lidt, og husk andres mening behøves ikk at være din, hvis du glad og tilfreds med den måde du ser ud, så bliver du også automatisk smuk, for selvsikkerhed kan også gøre en stor forskel!

  • Esther, Pige, 16 år

Alle siger også at jeg er en nørd, jeg har bare ikke det store problem med det.

Jeg mener ikke at nogen er grimme da jeg selv har følt mig grim iperioder. Jeg har masser af bumser, og jeg er måske ikke verdens smukkeste person. Men bare husk at drenge altså godt kan fokusere på det indre.

  • Mig der håber at du forstår hvad jeg mener, Pige, 11 år

Svært at bedømme ud fra blot en beskrivelse – man er næsten nødt til at se et billede. For mig handler alt om ansigtet. Er det kønt, sødt og smilende, er resten ikke nær så vigtig. Personligt synes jeg, briller er rigtig sexet! Jeg har haft en kæreste med briller og jeg bad hende gerne beholde brillerne på under sex. Røven skal du ikke være ked af. Det er rigtig at pigers røv spiller en stor rolle for drengene under sex, men en lille røv har bestemt også sin berettigelse. Og endelig kan den jo sagtens blive større med tiden. Så op med humøret – du skal nok finde ham!

  • anonym dreng, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat