Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Jeg synes ik du ska være ked af din størrelse hverken med bryster eller krop. Har selv flere veninder som ogs er lidt kraftig i det, og de score en del drenge. Det ka jo godt være at nogle af de drenge som siger de ting til dig, faktisk inderst inde godt ku se noget mere imellem jer men bare ik vil sige det.
Men et råd jeg vil gi dig er at lad vær med at bekymre dig om din krop, gå i præcis det tøj du vil. Det vil også få dig til at virke mere selvsikker, det helt sikkert noget som drengene vil ligge mærke til. Men bare vent på et tidspunkt ska der nok komme en masse drenge som vil dig som mere end venner. Først ska du nok bare lærer at elske dig selv 100% først, det vil gøre det hele meget nemmere <3

  • Pigen, Pige, 16 år

Du skal slet ikke være ked af dine bryster eller pakke dem væk i frygt for hvad folk tænker om dem.

Jeg elsker store bryster der der er bare mere at tage fat i. Og kan også godt lide piger der er lidt småbuttede egentlig pga det samme: Der er mere at røre ved og tage fat i.

Så mener det. Ikke vær ked af hvordan du ser ud du er lækker. ❤

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat