Brev

Drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der går bare et par måneder så kikker de også på dig

  • Emil, Pige, 14 år

Hej pige,
De fleste drenge i den alder er meget “fremme i skoene” og vil gerne vise sig frem for de andre drenge. Det har også meget at gøre med at de er ved at komme i puberteten og bliver mere og mere interesseret i det modsatte køn. Det med numser, patter osv. det skal nok gå over når at drengene begynder at blive mere modne.
Og husk at alle udvikler sig på forskellige tidspunkter ( jeg har selv udviklet mig senere end de andre piger i min klasse) og det skal nok komme. Du skal bare være glad for at drengene ikke kommer rendende i hælene på dig hele tiden 😉

Håber mit svar hjalp lidt <3
Mvh. Pige 15 år

  • Anonym, Pige, 15 år

Du skal nok også få former. Ikke alle bliver voksne lige hurtigt. Tro mig, folk går ikke så meget op i, om du har former.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat