Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dreng med strækmærker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej alle sammen. Tak for jeres svar❤ Det er rart at høre det ikke er noget folk ligger mærke til, og jeg ligger faktisk heller ikke meget i tankerne når jeg ser andre folk med strækmærker. Det er noget man kan se, men mere tænker jeg ikke over det. Men det er bare svært når man selv skal tænke som sig selv og høre hvad andre tænker, men at det ikke er noget problem for jer er dejligt at høre. Forsat god dag, hilsen Dreng med strækmærker på 17 år 🙂

  • Dreng med strækmærker, Dreng, 17 år

Hej, jeg vil bare lige ligesom de andre sige at det overhovedet ikke er noget som man lægger mærke til. Jeg vidste ikke engang hvad det var før jeg hørte om det og det er jo kun en naturlig ting, som jeg synes man burde være stolt af at have! 🙂

  • ø, 13 år

GØR MIG INGENTING! tvivler faktsik på folk ville lægge mærke til det, Såe det ihverfald intet no go 🙂

  • 5, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat