Brev

Det forreste af min tissekone klør!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har ikke noget bud på hvad det kan være, men måske du skulle gå til lægen og få det tjekket. Jeg synes du skal snakke med din mor om at bestille en tid.😊

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej søde,
Du har allerede gjort meget, og jeg synes det bedre du kan gøre nu, er at gå til din egen læge, for at finde ud af præcis hvad der sker med dig.

Du kan godt gå til lægen uden dine forældre, men da du er under 15 er din læge forpligtet til at fortælle dine forældre om dit helbred, hvis der er noget de skal vide. Du har også frit lægevalg. Dvs. Hvis din læge er en mand, og du ikke er helt tryg ved, at en mand skal se og røre din tissekone, så kan du gå til en kvindelig læge.

For dit eget helbred så kom af sted. Siger ikke det tilfældet, men det kan godt lide son en kønssygdom du måske har fået. Men det skal din læge svare på.

Hekd og lykke.

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat