Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Den lave i klassen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Davs davs jeg er også 13 år og er hele mit liv også blevet kaldt den lave så jeg ved hvordan det er

  • Alex, 13 år

Jeg kender alt for godt følsen, da jeg går i 8 klasse og er 160 høj. Det tog mig lang tid at lære at elske min højde, men en af de ting som hjalp mig var at tænke på alle de fordele man har som lav person. Så jeg tog en notesbog frem og lavet en liste med alle de gode ting ved at være lav. Som i gemmeleg bliver jeg ALTID fundet sidst og vinder. Jeg har mere plads i bilen, flyet, toget, bussen osv. Hvis jeg vil kan jeg løbe ind i en flok mennsker og der er nærmest ingen der kan finde mig. Jeg kan nemmere komme rundt stæder. Og hvad så hvos man står ud. I mit tilfælde er jeg begyndt at elske det.

  • Den lave 8 klasse, Pige, 14 år

Hej kære du.

Jeg har haft den samme højde siden jeg var 10 år gammel. Det er efterhånden længe siden.. jeg er 163 og jeg er endelig begyndt at acceptere det.

Kram herfra

  • Anonym, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat