Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

De tænder på mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal tage det som en kompliment. synes det er rart hvis nogen føler noget positivt ved ens krop. Så jeg ville blive glad hvis nogen sagde de blev tændt eller ophidset ved at betragte mine bryster eller andre dele af min krop. så jeg synes du kan være glad over det. Også et tegn på at du passer fysisk på dig selv og måske går pænt klædt så det fremhæver. Vær glad!

  • Malou, Pige, 15 år

Ud af erfaring, da jeg selv er en dreng, vil jeg sige at du skal tage det som et kompliment. Ofte har drenge i den alder svært ved at sige at de kan lide en pige på en…. Pæn måde. Da de ikke helt ved hvordan man sådan lige skal komplimentere. Så hvis der er en dreng der kommenterer på din krop, eller siger et eller andet om dig som du ikke helt forstår. Så er det højest sandsynligt fordi at de ikke ved hvordan de skal sige at de kan lide dig.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Ud for erfaring da der er nogle piger på min skole der ha store bryster skal du ikke føle dig fornærmet og tage det som et kompliment. Alle synes det er en akavet ting at snakke om så de siger det ikke på en seriøs måde.

  • R, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat