Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg begynde?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg begyndte også at barbere mine ben (og under armene) da jeg var 12. Jeg synes også at det var ret akavet at spørge, så jeg skrev en sms til min mor i stedet. Jeg spurgte bare om hun ville købe en skraber med hjem efter arbejde. Det gjorde det meget lettere, synes jeg. Håber du kan bruge det til noget 🙂

  • K, Pige, 13 år

Det skal du da bare gøre hvis du gider!! Jeg sagde det ik til min mor jeg købte nogle med min store søster. Husk barber skum eller gel og så husk krops creme ellers bliver dine ben røde nå men heller lykke

  • Pigen på 2

Hej.
Da jeg gerne ville begynde ag barbere mig var jeg også bange for at spørge min mor – vi var så ude at køre, kun os to, og dér spurgte jeg hende. J
eg havde været nervøs for at sige det uden grund – min mor var bare sådan “okay vi køber et barberblad til dig næste gang vi er i en butik”, og så fortsatte vires samtale.

– Jeg ville ikke være bange for at spørge din mor (nu kender jeg hende nu heller ikke) men måske gør det et sted, hvor du kan gå væk bagefter, hvis du er nervøs? F.eks. I stuen og gå til dit værelse bagefter i stedet for en køretur, hvor du ikke kan gå væk bagefter.

Jeg kan slet ikke forestille mig, at hun ville have noge grund til at sige nej – hun har jo også selv været ung engang. ;))

Held og lykke!
Mvh

  • Hjælperen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat