Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ville så gerne have g-streng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

køb nogen underbukser der passer til din hudfarve

  • l., Pige, 15 år

Det er måske ikke den bedste ide når din mor har sagt nej, men jeg havde bare købt dem selv hvis jeg var dig, det gjorde jeg det jeg ville have g-streng. Så skal du bare vaske dit undertøj selv hvis du ikke vil have din mor ser det. Nok bare bedst at lytte til din mor, men hvis jeg skal være ærlig havde jeg nok ikke lyttet til min mor hvis hun ikke vil give mig lov til at gå med g-streng

  • Anonym, Pige, 13 år

Min mor siger også nej og hun er SLET ikke til at forhandle med. Jeg bruger så de mindste underbukser som hun tillader og så har jeg shorts på i skole. Så kigger drengene altså lisså meget som på de piger der har gennemsigtige hvide bukser på. Bare de kan se lidt lår og lidt bagdel så reagere de. Sådan har jeg løst det.

  • anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat