Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bumser

Hej

Jeg føler mig anderledes fordi jeg har så mange bumser

jeg har akne i hele mit hovede

jeg bruger prudekter mod det

men føler ik det virker

folk kigger efter mig som om det ikke er normalt

hved ikke om jeg bare skal sige pyt

eller gøre noget hved det

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år 😀
Jeg har selv ret mange bumser og jeg er den eneste der har bumser i min klasse, og har været rigtig ked af det over hvordan jeg ser ud pga. mine bumser men alle får bumser på et tidspunkt! Nogle får bare flere end andre, og du er aldrig den eneste. Jeg har også prøvet rigtig mange produkter! Ved ikke om du kender den men det er sådan en stick man kan købe i Matas den hedder tre tree Oil, man smøger den bare på 3-4 gange om dagen… Håber det hjalp 🤍

  • Anonym, Pige, 13 år

hej pige 12 år😊
jeg er nemlig også en pige på 12 år og har også bumser i mit ansigt, det er helt normalt at have det her under puperteten, og mange mennesker har det også. Du skal ikke føle dig anderledes eller underlig, fordi det er en hel normal naturlig ting. Du kan gå til lægen, de kan hjælpe med at finde nogle gode produkter lige til dig, hvis dine ikke lige virker til din hud.

Håber det hjælper lidt.

  • anonym, Pige, 12 år

Hej med dig! Jeg er 11 år gammel og har haft acne i hele ansigtet siden jeg var 8 år.. der var en periode hvor jeg blev drillet. Og det var heller ikk særlig rart… vasker mig hver dag to gange om dagen, er også den eneste i min klasse.. men hvis der er nogen der driller syndes jeg at du skal sige det til en voksen så de kan få det stoppet! Det hjalp mig. Nu er jeg jo ogs en meget selvglad person, men har bare lært at anerkende min acne og kun se det læne ved min ansigt💗 håber du kan bruge det!
Hilsen mig med acne😌

  • Mig med acne, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat