Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bryster/brystvorter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Min erfaring er at drenge godt kan lide store brystvorter så det tror jeg slet ikke du skal være nervøs over. Det der er godt er at du selv føler dine bryster har en okay størrelse og at du ikke er bekymret for at dine veninder eller fremmede i svømmeren skal se dem. Så er du godt på vej. Du skal nemlig lære at elske dine bryster, det er bare så vigtigt, så du skal helst væk fra at du ikke selv kan lide at kigge på dem. Husk, de er en del af dig så prøv at tage dem til dig og lær at holde af dem Brug dem aktivt når du har seksualitet med dig selv og kig på dig selv imens – elsk dem! Hvis du selv holder af dine bryster er der også meget større chancer for at din flirt gør det.

  • Rosalinde, Pige, 17 år

De er som de er og det er skide godt. Nej det er slet ikke unormalt og han er en dreng han er ligeglad sålænge der er noget at holde fat i. Bare rolig:)

  • Danmark, Dreng, 15 år

hej.
det er ret normalt en fra min klasse har også lange brystvorter så rolig

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat