Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nu har jeg været så heldig at få lov at se lidt forskellige pigers bryster og tro mig, størrelse og form betyder intet som helst overhovedet for os drenge. Vi er ret nemme at stille tilfredse hvad pigebryster angår. Bare vi kan få lov at se/røre ved dem, så er vi tilfredse. Desuden er vi drenge lige så nervøse for hvad I piger synes om vores pik, som I er for hvad vi synes om jeres bryster.
Så der skal nok komme en fyr, der synes du har flotte bryster, bare vent og se!😊

  • Anonym, Dreng, 20 år

Du vejer på ingen måde for meget!!! Det er helt fint at have anderledes bryster og tro mig drengen bliver på ingen måde skuffet, især ikke når du har b/c. For det meste er os drenge bare fascinerede og glade over vi overhovedet får bryster at se, vi sidder ikke og vuderer om de er runde eller ej. Ved ik om de ændrer sig eller hvordan de vokser, men selv hvis de bliver som de er skal du ikke være usikker. Jeg er sikker på de er pæne!

  • …, Dreng, 15 år

Jeg har aldrig før set et par bryster som jeg synes var grimme. Nogle er store, andre små, nogle hænger osv. Ingen dreng vil være skuffet over dine bryster du er bare i puberteten og usikker.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat