Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bryster?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

girll…
ka godt forstå din usikkerhed men altså det helt normalt og nej drenge ligger ik mærke til om det ene er større end det andet men selvom du tror din krop er anderledes end andres har du ik noget at være bange for fordi alle piger har noget som de der usikker med omkring deres krop

  • :), Pige, 16 år

Min kæreste har fortalt mig, at hun da vi skulle have sex første gang var frygtelig nervøs for, at jeg ville bemærke, at hendes ene bryst sidder lidt skævt. Men ærlig talt, jeg bemærkede det overhovedet ikke, jeg var nok mest nervøs for, om jeg selv kunne finde ud af at “præstere”. Og jo, hendes ene bryst er måske en smule skævt, men jeg ville aldrig have bemærket det, hvis hun ikke havde sagt det, og det er i hvert fald ikke noget, der betyder noget som helst. Jeg kender ingen andre heller, der går op i den slags. Så det er bestemt ikke noget, du skal tænke mere over😊 Vi drenge er ret taknemmelige, hvis bare vi får lov at se jeres bryster, og måske endda røre ved dem☺️

  • Anonym, Dreng, 17 år

Min erfaring er at drenge slet ikke intressere sig for den slags. Hvis de kan få lov at pakke ens bryster ud og lege med em og få ens niples til at blive stive er de lykkelige. Jeg har aldrig oplevet en dreng sammenligne mine bryster for at se om de var lige store eller noget. Så du skal ikk være bekymret. Drenge er ret nemme og stille tilfredse.

  • jeg er anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat