Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bryster?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ja, det kan jeg love dig for. Det er helt normalt. Jeg tror alle pigers brystvorter normalt lever et stille liv, men ved berøring eller hvis man fryser bliver de store, stive og hårde. Du skal slet ikke ikke være bekymret over at være nøgen med en dreng pga det. Drenge ELSKER når pigens niples bliver hårde når de rører ved brysterne. De bliver lidt stolte lissom vi måske gør det hvis en dreng bliver stiv når han ser os uden tøj, haha. Du er HELT normal.

  • Annie, Pige, 16 år

Det er helt normalt!
Du kan altid prøve at søge på google hvis du tror noget er galt though. <3<3

  • Anonym, 15 år

Kender det godt. Hvis jeg fx sover med en veninde så kan mine brystvorter sagtens blive stive og stå ud i luften. Men det er jo normalt nok så man må bare prøve at vænne sig til det selvom det kan være lidt pinligt.

  • Laura V, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat