Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

det kommer du kan ikke skynde på din krop den har sit eget liv
det er helt naturligt at nogen er større end andre

  • s, Pige, 14 år

Du skal ikke være bekymret. Jeg fylder snart 15 og har heller ingen bryster. Men det gør intet for min kæreste, han er mest intresseret i mine brystvorter og de står jo netop ud hos dig og det er fint. Min mor har ret store bryster så jeg ved de nok skal komme. Tror ikke det betyder så meget for drengene som man skulle tro, bare man har et lidt sødt ansigt og smiler. Det er det vigtigste.

  • Caro, Pige, 14 år

Det lyder som en virklig dårlig trøst men hvis du har lidt tålmodighed skal det nok komme. Da jeg var 14 havde jeg absolut ingen bryster og jeg var megaked af det. Men lige pludslig begyndte de og vokse og nu har jeg C-skål! Jeg får komplimenter af pigerne og drengene kigger efter mig og jeg får seksualitet. Så jeg er bare så glad og mit råd til alle piger må være: Bare vent, på et tidspunkt kommer de!

  • Happy girl, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat