Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bryster

Hej.

Er der nogen der havde små bryster i 13 års alderen

men fik større da de blev ældre.

Synes selv mine er ret små og håber de bliver større.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej, der er stadigvæk en masse tid for dem at vokse i. men der er også nogle piger som ikke får særlige store bryster men jeg syntes bare du skulle vide at små bryster er der ingenting galt med! vores kroppe er jo så forskellige! og de er alle sammen smukke og unikke!

  • Sakke, Pige, 16 år

Du har masser tid til at dine bryster kan vokse og lige en hurtig ting hvis det er på grund af drenge du vil have store bryster så synes jeg du skal huske der er nogen drenge der er ligeglade med former fx MIG:)

  • Hjælpedrengen, Dreng, 14 år

Hej med dig

Ingen bryster er mere rigtige end andre!
Jeg har ikke særligt store bryster, de er der men de er ikke store, men det er min mors heller ikke, det kan sagtens være derfor, det sidste års tid er der sket en hel del med mine bryster, og jeg ville faktisk ønske at jeg nød det mere da jeg ikke havde dem, faktisk ville det ikke gøre mig noget at de var mindre, men husk at der helt sikkert er en betydning med hvilken størrelse de er og at de aldrig bliver helt færdig udviklet da de ændre sig mange gange i løbet af livet!

Du er smuk som du er, og der skal nok være en masse drenge der vil syntes din krop er helt perfekt og faktisk er det jo meget vigtigere at du selv har det godt med din krop!

Knus, Skumfidus

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat