Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Børneorm

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du burde sige det, også selvom du synes det er svært. Det går kun over hvis du gør noget ved det. Lige så snart det er oversået vil du helt klart føle dig lettet over at have sagt det.

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej med dig
Min lillesøster har haft det og hun sagde det til min mor, som bestilte noget medicin- men ingen i hendes klasse fik noget at vide

  • Anonym, Pige, 12 år

hej jeg har virkelig også været plaget af det så kender følsen men det er altså helt normalt at os børn for det det vil som regel gå væk med tiden men det er vigtig at sige det til din forældre så i kan komme i behandling hurtigst mulig for det smitter sygt meget og du skal heller ik være bange for at nogle fra din klasse opdager noget der bliver bare skrevet at en fra klassen har fået børneorm ik mere og de vil nok ikk siger det er dig håber du kunne bruge det til noget heller lykke

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat