Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Body image/Skole problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan godt forstå dig, prøv at unfollow alle de der “perfekte” personer. Alle har lidt fedt hist og her, og alle de der modeller osv. det er jo ikke 100p ægte. Der er så meget på nettet om hvordan man skal se ud, men der er næsten ikke noget menneske i verden der har den “perfekte ” krop”, enten har man for lange ben, tykke lår eller et tykt ansigt. Alle mennesker har en flot krop, også dig, sig det til dig selv.

  • Jeg vil prøve at hjælpe, 16 år

Du beskriver totalt mit liv lige nu. Jeg har nogle lunde den samme krop som dig som du beskriver den. Jeg har bare ikke en smal talje men det vil jeg vildt godt have. Min far arbejder dig ikke på et pizzaria/isbar jeg craver bare for sygt og kan ikke holde mig tilbage.

  • Føler med dig, 15 år

hej pige på 15
det du skal tænke på med din kop, er at det er den krop du kommer til at leve i hele hele dit liv. hvis du sidder som 80 årig og tænker tilbage på alt den tid du brugte på at hade dig selv, kan jeg forsikrer dig om at du kommer til at fortryde det. Det er svært, men prøv at fortæl dig selv at du er pisse lækker, og kig på dine fordele i stedet for dine ulemper.
kh. En som selv har/har haft det samme problem % det med matematikken.

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat