Brev

Blufærdig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej det bedste du kan gøre det lære dig selv at være stolt af din nøgen krop prøv måske stå nøgen foran spejlet og kig på dig selv nyd synet af dine bryster din numse mave jeg alt for når du først er stolt og glad for hvor.smuk din krop er ja så hviler du så meget i dig selv prøv måske at sammenligne din krop med mange anser måske dine veninder kig på deres krop kig på din egen måske du faktisk synes din krop er lidt flottere her og der håber virkelig du forstå mit svar for du for det så meget bedre

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat