Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Blufærdig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey pige på 15.
jeg kender det så godt, men det er virkelig vigtigt bare at springe ud i det. start med at sove nøgen og tjek din krop ud i et spejl. Næste gang der er en situation hvor du skal klæde om så smid tøjet og klæd om;). der handler om øvelse, det kan godt være at du har det dårligt med det de første par gange men man vender sig til det ligsom alt andet.

  • Snsn, Pige, 15 år

Enig med SNSN. Tror ikke der er andet at gøre end få det overstået. Har man prøvet det en gang får man det meget lettere efter. Jeg er selv overhodet ikke udviklet. Det er noget jeg er meget ked af for synes alle andre piger har meget flottere krop end mig. Så jeg har altid snydt fra badning i skolen eller dækket mig til og til sport har jeg badet hjemme. Jeg har en god veninde. Vi sover af og til sammen og hun spurgte så om jeg ville være med til at sove nøgen. Jeg blev jo virklig forskrækket og sagde nej. Det gjorde jeg de to første gange hun spurgte. Men så tænkte jeg over at jeg jo handikapper mig selv på den måde så den 3. gang sagde jeg så ja. Jeg havde det vildt dårligt med det og rystede nærmest da jeg skulle klæde mig af. Men da vi så lå der hjalp det og jeg holdt mig bar helt til næste dag og det gik supergodt. Jeg var sindssyg stolt og siden har det været lettere for mig. Så prøv og kast dig ud i det!

  • Remember me, Pige, 14 år

Hej det bedste du kan gøre det lære dig selv at være stolt af din nøgen krop prøv måske stå nøgen foran spejlet og kig på dig selv nyd synet af dine bryster din numse mave jeg alt for når du først er stolt og glad for hvor.smuk din krop er ja så hviler du så meget i dig selv prøv måske at sammenligne din krop med mange anser måske dine veninder kig på deres krop kig på din egen måske du faktisk synes din krop er lidt flottere her og der håber virkelig du forstå mit svar for du for det så meget bedre

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat