Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bliver drillet med at være lav

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er selv 150 og er 13 år bliver også drillet med det specielt fordi jeg er dreng og alle er højre end mig. Jeg plejer bare at glemme det fordi har ikke noget i mod det fordi det er bare hvordan man ser ud. Hvis det er rigtig ubehageligt det tal med en det ikke noget man skal blive flov over.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Min far er 166 cm høj, hvilket vel må siges at være noget under gennemsnittet for en mand. Han plejer dog at sige noget i retning af: “Jaja, så længe benene er lange nok til at nå jorden så går det nok, de var da i hvert fald lange nok til, at jeg kunne løbe din mor op”😊 (De er altså lykkeligt gift på 30. år, skal jeg måske skynde mig at sige). Jeg var også en af de laveste i klassen i folkeskolen og jeg syntes heller ikke det var særlig sjovt. Jeg er 178 cm i dag og så er det sådan det er. Jeg prøver egentlig bare at sige, at man har den højde, man har, man kan alligevel ikke gøre hverken fra eller til, så det handler bare om, at man accepterer det. Du er 100% god nok, som du er, uanset hvor høj du er.
Håber det hjalp lidt😊

  • Anonym, Dreng, 21 år

Jeg kender mange der ikke er særligt høje, jeg har selv stået der engang.

Jeg tror at du ender med at vokse mere du er jo ikke færdig i puberteten og du gror nok.

Dine klassekammerater driller dig med at du er så lave siger mere end dem end om dig selv, typisk når folk faktisk driller andre med nogle af deres højde eller udsende så er det faktisk fordi de er misundelig

Det skal nok alt sammen gå, og hvis det går helt vit, så snak med din lærer eller forældre

Rigtig god dag

  • Sch, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat