Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første gang med pige?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ja tror det er helt normalt. Piger er tit tætte med veninder, man krammer og sover sammen og så er skridtet ikke særlig stort til at være intim. Det er også trygt og rart og ikke nær så “farlig” som med en dreng. Jeg har selv været der og tænker det er helt naturligt. Jeg var ialtfald glad for at starte på den måde.

  • Honey, Pige, 16 år

Hej med dig.
Jeg ved ikke om det er noget mange gør. Men jeg synes det lyder som en god ide, især hvis man er lidt utryg ved at skulle have sex for første gang.
Med en veninde, føler man sig ofte tryggere, samtidig med, at det nok er lettere at sige fra, hvis der er noget der føles forkert. Så jeg ved ikke om det er noget mange gør, men jeg synes det lyder trygt, hvis man er lidt utryg ved det.

  • Anonym, Pige, 18 år

Fedt at i snakkede så ærligt med hinanden på stranden. Jeg tror det er helt rigtigt hvad du har hørt, det er også min erfaring. Nogen piger er enormt tætte og så føles det helt naturligt og trygt at hjælpe hinanden med den første sexualitet. Jeg lærte også en hel masse om mig selv ved at udforske med en veninde og det har hjulpen mig sidenhen.

  • CC, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat