Brev

Bh størrelse f med 13

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej ..du kunne måske begynde at gøre som jeg gjorde ..vent til en dag du er alene hjemme tag så alt dit tøj af stil dig foran spejlet også bare kigge på din nøgen krop fra bryster til tissekone og numse 😉 prøv at sammenligne din krop med dine veninder,s så finder du hurtigt ud af at din krop faktisk er helt normal og rigtig smuk bare kigge dig i spejlet mange til sidst elsker du sin smukke krop og tro mig du skal nok finde ud af hvor heldig du endtlig er at have fået store bryster

  • Anja, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat