Brev

Bh

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Som jeg kan læse det ved du godt hvad løsningen er men du ved bare ikke helt hvordan du skal sige der men
hvis du siger det helt roligt og afslappet bliver det hele meget lettere, plus hun VIDSTE det her ville komme, hun bruge sikkert selv BH og kan derfor sætte sig ind i hvordan du har det. Jeg havde her den anden dag en snak med min mor om at mine var for små og alle de andres var meget større det var ikke en snak der var super lækker at have men det hjalp 100% og ligesom alle andre skal du også kunne begå dig som du vil, husk nu det er DIN krop!!!

  • Du er mega sej💪, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat