Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Belv kaldt tykke ?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig
Jeg har længe lidt af anoreksi så mit problem er måske nermest det modsatte af dit men jeg tror godt jeg kan forstå dig i det med at blive mobbet før jeg fik … Mobede jeg alle de tynde piger i klassen forde jeg vilde hvere som dem jeg fortryder det hver dag men det viktigste i hele verdnen er at du er dig så vis du har lyst til at spise en hel familie pizza selv eller et halvt æble så er det det du skal gøre uanset hvor tyk eller tynd man er giver det ikke andre (normale) ret til at dømme din veninde har formentligt ikke ment det på en nedladende måde men vis du syntes det var for meget så tal med hende om det.
mange kram fra mig ???

  • Frejav, 1 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat