Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Barbering

Hej

Jeg er bange for,

at ikke barberer rigtig dernede.

Og er for bange til,

at snakke med mor om det,

der jeg tror hun ikke synes jeg er gammel nok.

Jeg ved lidt om det,

men kunne godt bruge lidt hjælp.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

jeg var også bange for at min mor vil sige nej og sige jeg var for lille, men hun sagde ja og det var jeg super glad for. jeg synes du skulle tale med din mor, hvis hun siger nej er det for dit eget bedste. hun ved mest hvad du har brug for og jeg ved det af erfaring

  • hayhay, Pige, 16 år

Jeg var også mega bange for at snakke med min mor om sådan noget. Så jeg har fået en masse tips fra TikTok! Der er mega mange videoer derinde, der hjælper 🙂

  • Anna, Pige, 16 år

Hej tøsen!
Vi har alle stået der før. Jeg var også omkring de 13 da jeg startede. Da jeg ikke sagde det til min mor, brugte jeg gamle skrabere der lå rundt omkring. (Meget uhygiejniske). Da jeg endeligt snakkede med min mor om det, var hun meget åben, og købte straks en helt ny skraber til mig.
Jeg har selv haft mange problemer med knupper og rødme, men har fundet at visse produkter på Nelly er rigtig gode! (Bare smut ind under intimcare)
Det vigtigste er at du sørger for at din skraber er ren, og du ikke bruger sæber osv. der nede. (Kun intimsæbe) Jeg plejer derefter at påfører en beroligende cream, for at dulme rødmen.
Håber det hjælper!

  • Erfaren pige, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat